Direct naar de contentDirect naar de footer
Een moment van ontspanning
Een moment van ontspanning

Bekijk al onze massage behandelingen

Voel je goed van top tot teen

Last van gespannen spieren of wil je even een moment van ontspanning? Met een ontspannen lichaam worden klachten verzacht, ervaar je minder stress en zul je merken dat je geestelijk makkelijker tot rust komt.

  • Hotstone massage

    Hotstone massage
  • Deep tissue massage

    Deep tissue massage
  • Traditional relaxing massage

    Traditional relaxing massage

Bekijk ons massage aanbod

Het masseren met warme (basalt) stenen is een ontspannende, effectieve maar vooral unieke massagevorm die beter bekend staat als de hotstone massage. De warme stenen zijn een weldaad voor pijnlijke spieren en brengen het lichaam weer volledig tot rust.

25 minuten € 29,95
50 minuten€ 54,95

Veel mensen hebben regelmatig last van hoofdpijn door stress en spanning. Deze spanning hoopt zich op in het hoofd, nek en schouders. Met de Indiase hoofdhuidmassage worden deze blokkades opgeheven en ontstaat er directe ontspanning. Tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van verwarmde ayurvedische olie om hoofdhuid en haren intensief te verzorgen.

25 minuten € 29,95

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van langzame, glijdende bewegingen. De doorbloeding wordt gestimuleerd, de bewegingsvrijheid vergroot en je ervaart een totaal gevoel van ontspanning.

25 minuten € 29,95
50 minuten€ 54,95

De deep tissue massage richt zich niet per se op de spieren, maar vooral op het bindweefsel rondom de spieren.

Bindweefsel vormt zich continu. Als je bijvoorbeeld lang in de verkeerde houding zit, zorgt het bindweefsel ervoor dat je nog 'vaster' in die verkeerde houding zit. Daarom loont het om met een deep tissue massage het bindweefsel los te masseren, zodat er weer ruimte ontstaat en je spieren soepeler voelen. Op het gelaat werken wij enkel met onze handen en op het lichaam wordt ook gebruik gemaakt van 'cups' om het beste resultaat te krijgen.

25 minuten € 29,95
50 minuten€ 54,95

Wil je je lichaam een opkikker geven? Boek dan onze Body wrap treatment voor een direct voelbaar resultaat.

Eerst worden de dode huidcellen verwijderd met een heerlijke bodyscrub, vervolgens wordt je lichaam ingepakt met een pakking en ga je ontspannen relaxen onder een warme deken. De verwarming van het lichaam versterkt de werking van de pakking. Na het relaxen wordt de overtollige pakking in gemasseerd en ervaar je direct een zijdezachte huid.

50 minuten € 49,95

Er zijn 4 wraps om uit te kiezen:
Groene thee, lavendel, honing-meloen en kokos.

Geniet ook van onze wellness

Geniet ook van onze wellness

In combinatie met alle gezichts- & lichaamsbehandelingen kunt u gratis gebruik maken van ons zwembad en diverse sauna’s o.a. Finse sauna, Infrarood sauna en Turks stoombad.

Direct een afspraak maken