Direct naar de contentDirect naar de footer

Wimpers & Wenkbrauwen

Donkere wimpers en wenkbrauwen geven een gezicht veel kracht en expressie, maar niet iedereen heeft deze van nature. Dankzij onze behandelingen zijn perfecte wenkbrauwen en wimpers ook voor u beschikbaar!

Verven

Verven

Geen make-up meer die uitloopt met geverfde wimpers en wenkbrauwen. Wij verven de wimpers en wenkbrauwen in een kleur die past bij uw gezicht en die de gewenste uitstraling geeft. Vooraf nemen we met u rustig de mogelijkheden door en bespreken we het effect en de behandeling.

Wimpers verven€ 14,50
Wenkbrauwen verven€ 14,50

Boek direct de treatment
Wenkbrauwen

Wenkbrauwen

Henna Brow is een van de meest milde en effectieve manier voor het verven van wenkbrauwen. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht, geverfd en netjes opgemaakt met wenkbrauw make-up. Het voordeel van Henna is dat zowel de wenkbrauwharen als de huid worden geverfd, zo kun je mooie volle wenkbrauwen creëren.

De henna die wij van Perfect Eyelash gebruiken om de wenkbrauwen te verven is 100% natuurlijk. Dit houdt in zonder ammoniak, lood of schadelijke chemicaliën. Ook is de Perfect Eyelash Brow Henna vrij van parabenen.

Wenkbrauwen harsen/epileren€ 14,50
Wenkbrauwen verven€ 14,50
Henna Brow Treatment inclusief waxen € 38,50
Henna Brow Treament icm een Facial€ 27,50

Boek direct de treatment