Direct naar de contentDirect naar de footer

Make-up

In jouw uitstraling is make-up heel bepalend. Het kan kringen en rode vlekken verbergen of juist de mooie punten van je gezicht benadrukken. Toch is het aanbrengen van mooie make-up een hele kunst en daardoor is het soms fijn om de expert het werk te laten doen.

Visagie

Visagie

Haal het mooiste uit jezelf met make up! Of het nu voor een bruiloft, je verjaardag of alledaags is. Wellicht heb je iedere dag dezelfde make-up routine of is er een bijzondere gelegenheid waarvoor je weleens wilt uitpakken.

Professionele make-up applicatie € 34,95

Boek direct de treatment
Touch-up

Touch-up

Onze beautyspecialistes geven je graag een touch-up na je behandeling bij ons in de salon. We zorgen voor een frisse look door een natuurlijke basis make-up, zodat je op je best onze salon verlaat.

Touch-up na behandeling € 14,95

Boek direct de treatment
Workshop

Workshop

Wil jij zelf de perfecte make-up kunnen aanbrengen? Wij nodigen jou graag uit voor onze make-up workshop! Hier leren wij jou hoe je een snelle, natuurlijke make-up aanbrengt die bij je past.

Ook leggen wij uit hoe de nadruk gelegd kan worden op jou sterke kanten en eventuele schoonheidsfoutjes kunnen worden verhuld.

Make-up workshop€ 34,95

Wij verzorgen workshops van 2 tot 6 personen.

Boek direct de treatment
Bruidsmake-up

Bruidsmake-up

Een professionele bruidsmake-up zorgt ervoor dat jij er op de mooiste dag van je leven stralend uit ziet! Tijdens de proefsessie nemen we uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk bruidsmake-up jou tot een prachtig mooie bruid zal maken. Bij het aanbrengen van de make-up houden we altijd rekening met jouw smaak, je gezichtsvorm en huidtype. Met een juist aangebrachte make-up benadrukken we de sterke en mooie punten van jouw gezicht en door het kiezen van de juiste kleuren zal jouw gezicht stralen!

Beautiful Bride Treatment€ 129,95

Inclusief proef make-up en alleen in de salon mogelijk.

Boek direct de treatment