Direct naar de contentDirect naar de footer

Make-up

Essential Professional Make-up is een prachtige niche make-up lijn uit Rome met alles wat de professionele make-up artist, maar ook de make-up liefhebber zich kan wensen. Essential Professional Make-up is een huidverzorgende anti-aging make-up lijn met bijzondere ingrediënten, parabenen vrij, mineral oil free, veelal fragrance free en niet op dieren getest.

Visagie

Visagie

Haal het mooiste uit uzelf met make-up! Wellicht heeft u iedere dag dezelfde make-up routine of er is een bijzondere gelegenheid waarvoor u weleens wilt uitpakken

Professionele make-up applicatie € 38,50

Boek direct de treatment
Touch-up

Touch-up

Onze schoonheidsspecialistes geven u graag een touch-up na uw behandeling bij ons in de salon. Wij zorgen voor een frisse look door een natuurlijke basis make-up aan te brengen, zodat u weer op uw best onze salon verlaat.

Touch-up na behandeling € 16,50

Boek direct de treatment
Workshop

Workshop

Wilt u zelf de perfecte make-up kunnen aanbrengen? Wij nodigen u graag uit voor onze make-up workshop! Hier leren wij u hoe u een snelle, natuurlijke make-up aanbrengt de bij u past.

Ook leggen wij uit hoe de nadruk gelegd kan worden op uw sterke kanten en eventuele schoonheidsfoutjes kunnen worden verhuld.

Make-up workshop€ 40,00 per persoon

Wij verzorgen workshops van 2 tot 6 personen.

Reservering is op op aanvraag, bel of mail ons voor de beschikbaarheid.

Boek direct de treatment
Bruidsmake-up

Bruidsmake-up

Een professionele bruidsmake-up zorgt ervoor dat u er op de mooiste dag van uw leven stralend uit ziet! Tijdens de proefsessie nemen wij uitgebreid de tijd om samen met u te bepalen welk bruidsmake-up u tot een prachtig mooie bruid zal maken. Bij het aanbrengen van de make-up houden we altijd rekening met uw smaak, uw gezichtsvorm en huidtype. Met een juist aangebrachte make-up benadrukken we de sterke en mooie punten van uw gezicht en door het kiezen van de juiste kleuren zal uw gezicht stralen!

Beautiful Bride Treatment€ 145,00

Inclusief proef make-up en alleen in de salon mogelijk.

Alleen op aanvraag, bel of mail ons voor de beschikbaarheid.

Boek direct de treatment