Direct naar de contentDirect naar de footer

Facial treatments

Al onze beauty behandelingen zijn met zorg samengesteld. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning zijn essentieel bij ons voor een onderscheidende beleving.

Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van de huid verstoren. Hierdoor kan de huid last krijgen van onzuiverheden, droog worden of geïrriteerd raken. Wij werken daarom met de hoogwaardige producten van IKskin Perfection en Cenzaa. Hiermee resetten, herstellen, stimuleren we de huid en verkrijgen én behouden we zichtbare huidverbetering.

Ik Skin Perfection Treatment

Ik Skin Perfection Treatment

Door middel van een 4 fasen programma brengen wij jouw huid terug naar een gezonde basis. De beste resultaten worden behaald met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten, zonder te werken met synthetische stoffen als bijvoorbeeld minerale oliën, parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen.

30 minuten € 34,95
55 minuten€ 54,95
75 minuten € 74,95

Boek direct de treatment
Filorga Treatment

Filorga Treatment

Een mooie jonge huid behouden willen we toch allemaal? Met onze FILORGA treatment maken we deze droom waar. Een verzorgende behandeling met groots resultaat op het gebied van anti-aging.

30 minuten€ 44,95
55 minuten€ 64,95
75 minuten € 84,95

Boek direct de treatment
Filorga Peeling Treatment

Filorga Peeling Treatment

Medische peeling die op een veilige en verantwoorde manier jouw huid verfijnt, fijne lijntjes vermindert, glans geeft en het pigment verheldert en vermindert. Filorga peeling bevat gluconolactone, dit zorgt ervoor dat je huid niet rood wordt en niet gaat vervellen.

Filorga peeling wordt ook wel de 'lunchpeeling' genoemd, omdat je deze peeling tussen je werkzaamheden door kan ondergaan.

30 minuten€ 54,95
55 minuten€ 74,95

Boek direct deze treatment

Extra bijboeken

Bij de facials zijn de volgende losse modules extra bij te boeken:

Wenkbrauwen harsen/epileren€ 12,50 extra
Wenkbrauwen verven€ 12,50 extra
Wimpers verven€ 12,50 extra
Harsen bovenlip/kaaklijn€ 12,50 extra


Plan online uw afspraak